Roxa korcsolya

 

roxa4.jpg

A Roxa Skates, Európa egyik leghíresebb korcsolyagyártó cége. A SummericeTM - A 4 évszakos koripályáknál immáron sok éve nagy megelégedéssel használjuk ezeket a korikat.

 

Állítható és fix méretű kivitelben is rendelhetőek a korcsolyák, csatos kivitelben, erősített talprésszel, melyek a legnagyobb „kölcsönzői” igénybevételnek is ellenállnak.

Belső rész: Speciális vízálló és antibakteriális anyagból, gyorsan és könnyen tisztítható

Cipőrész: ABS műanyag

EZ Glide DoveTail szegély


koripĂĄlya 01..jpgAz EZ Glide DoveTail szegély készlettel megóvhatjuk a korcsolyapálya legszélső paneljeinek a „puzzle szerű” kapcsait minden mechanikai sérüléstől. Ezt abban az esetben szoktuk javasolni, ha a korcsolyapályát körülvevő palánk nem takarja el a kapcsokat és a korcsolyázóknak lehetőségük van a pengéikkel megsérteni a kapocsrendszert. Ezt célszerű alkalmazni a korcsolyapálya későbbi esetleges bővíthetősége érdekében.

Korcsolyaélező

MĹąanyag korcsolyapĂĄlya 12..jpgA Wissota Skate Sharpner egy professzionális, félautomata élező, mellyel gyerekjáték elvégezni az optimális élezést.

 

A korcsolyák éleit csakúgy, mint a hűtött műjégen, rendszeresen éleztetni kell, sőt, tapasztalataink szerint minél élesebb egy korcsolya, annál nagyobb él­mény vele a Summerice™ műanyagjégpályán korcsolyázni.

 

Az általunk üzemeltetett pályákon ezért mindig biztosítjuk az azonnali élezés lehetőségét is a vendégeinknek, és ezt ajánljuk partnereinknek is.

EZ Glide síkosító

EZ Glide Enhancer sĂ­kosĂ­tĂł.jpgA Summerice™ korcsolyapályákat – mint a piacon létező többi műanyagjégpályát is – síkosítani szükséges. Ennek két fontos oka van: egyrészt fokozódik a korcsolyapálya csúszása, ezzel elérve a hagyományos jéghez való nagymértékű hasonlóságot, másrészt védi a korcsolyák éleit.

 

Az EZ Glide Enhancer™ síkosító egy teljesen környezetbarát, károsanyagoktól, és szilikontól mentes síkosító, amely minden elemében természetes anyagokból, főleg növényi alapú glicerinből áll. Egészségünkre és környezetünkre teljesen ártalmatlan és ruháinkban, felszerelésünkben sem okoz semmilyen kárt!

    1 / 1    

honlapkészítés